Superfood – fijne kruidenier


Guayapi werd in 1990 door Claudie Ravel opgericht. Na 3 jaar haalbaarheidsstudies selecteert GUAYAPI de beste grondstoffen uit Amazonia en Sri Lanka. Sourcing van edele en ethische grondstoffen: de selectiecriteria van de planten zijn gebaseerd op hun oorspronkelijke kwaliteiten en hun zuiverheid:

  • Totale afwezigheid van chemische conserveringsmiddelen
  • Het verkrijgen van een poeder van het gehele geselecteerde deel van de plant (totum).
  • een ethiek die drie fundamentele criteria respecteert
  • organisch,
  • milieu (biodiversiteit): guayapi heeft gekozen voor het certificering forest garden products
  • sociaal (fair trade): sinds 2003 is guayapi lid van de raad van bestuur van fair trade frankrijk. Van de sateré mawéindianen van het

braziliaanse amazonegebied tot de shipibos-indianen van peru, via de sri lankaanse dorpelingen van halpola, zet guayapi zich in om de producenten te belonen voor de vruchten van hun arbeid, tegen een eerlijke prijs die de ontwikkelingsprojecten van de producerende gemeenschappen omvat, met respect voor de biodiversiteit en met de garantie dat de consument de uitzonderlijke kwaliteit van een nobel product krijgt.


Iswari betekent “Godin” in het Sanskriet. Iswari is een jong Portugese bedrijf dat zeer kwalitatieve producten aanbiedt uit biologische bronnen of van de pluk uit wilde en niet vervuild gebieden. Iswari heeft ook een fair-trade engagement en stelt een breed gamma (rauwe superfood, vegan en zonder gluten) gebaseerd op de beginselen van « Gezondheid, Smaak en Wijsheid “. Het bedrijf deelt de overvloedig geschenken van de planeet met dankbaarheid en respect voor ons lichaam, mensen, dieren en voor de wereld. De producten worden gekocht bij bronnen met duurzame en respectvol aanpak van de natuur, mens en ecosystemen.