pexels-daniel-torobekov-5694121
Wil je retailer worden van onze partnermerken?
Proverbe

Natuur, gezondheid, vitaliteit en welzijn

Biologisch en natuurlijk is niet alleen een modeeffect. Het is een levensstijl op zich, met respect voor de omgeving en die van het collectief.

Het is vandaag de dag onvermijdelijk om niet terug te keren naar onze natuurlijke bronnen of naar onze lokale producten Solal kiest al meer dan 15 jaar voor deze aanpak.

De keuze van de partners gebeurt op menselijk vlak en veelal in familiaal verband. Partners die zich eveneens bewust zijn van het belang en de voordelen van de natuur. Die deze natuur intrinsiek respecteren. Daarbij dezelfde waarden overbrengend als die van Solal en nog meer.

Elke partner heeft zijn eigen handvest op het gebied van kwaliteit en productie maar ze dragen allemaal bij aan het respect voor het milieu, ecologie, lokale productie, duurzaamheid, mensenrechten, vrouwenrechten en arbeidsomstandigheden.

De bevordering van eerlijke handel als stimulans voor hun echte waarde. Het bestrijden van het wereldwijde fenomeen van de enorme daling van de grondstofprijzen voor landbouwproducten ten voordele van de consument. Dit gaat meestal ten koste van de aarde en de mensheid.

De keuze om producten tegen een juiste prijs op de markt te brengen voor alle deelnemers.

Flexibiliteit, nabijheid, luisteren en dienstbaarheid.

De waarden van Solal

  • Betrokken aanpak: ecologisch, economisch, ethisch en verantwoordelijk
  • Solidariteit, respect, waardering en menselijke waardigheid
  • Biologisch en natuurlijk
  • Respect voor het leven in al zijn vormen…
  • Respect voor het milieu, de biodiversiteit enhet klimaat
  • Nabijheid, flexibiliteit en luisteren
  • Met passie in dienst van het welzijn
  • Rechtvaardige, oprechte en verantwoordelijke handel

Het is belangrijk voor mij om te werken met bedrijfspartners die zich houden aan hun structuur op menselijk- en familiaal vlak. Partners die op de markt natuurlijke, biologische en ecologische producten aanbieden tegen eerlijke prijzen.

De optelsom en de complementariteit van de verhalen van de partners zijn zeer belangrijk. Het delen van onze waarden en motivaties vormen de basis van mijn visie en geven betekenis aan de richting die Solal uitgaat

Diane