Eco producten

Wie bio denkt, leeft ook graag ecologisch in zijn woonruimte en onmiddellijke omgeving.


La Fabrique & Co’ is de vereniging van Damien, Adeline en Christiane, met verschillende achtergrond en die natuurlijke en herbruikbare producten van biologische stof en Oeko-Tex label willen aanbieden. Bezorgd om het milieu, besloten zij zich op het gebied van ecologisch verantwoord textiel te begeven om de productie van maskers na de gezondheidscrisis te ondersteunen. Heel vlug creëerden ze het merk “Maison Coquelicot” dat verschillende cosmetisch-textielprodukten aanbiedt.

Hun doel is:

  • De plaatselijke ambachten, handel en knowhow van Carmausin te bevorderen, 100% Made In France aanpak
  • De lokale economie stimuleren

De EVA-fontein is een autonoom leidingwaterzuiveringssysteem dat werkt op basis van de natuurlijke zwaartekracht (druppelfiltratie). Het zorgt voor zuiver en alkalisch water op een natuurlijke manier.

Het garandeert een volledige zuivering van het leidingwater dankzij de 3 natuurlijke filters

  • hogedichtheidskeramiek
  • filterpatroon dat bestaat uit natuurlijke mineralen (inclusief silica) en natuurlijke kokosvezel-actieve kool
  • mineralenmand

De EVA-filterfontein is gegarandeerd vrij van BPA, ftalaat en andere chemiche produkten.

De doeltreffendheid van het EVA-systeem is bewezen door talrijke tests die zijn gecertificeerd en gevalideerd door onafhankelijke organisaties en analyselaboratoria. Deze oplossing wordt beschouwd als het beste natuurlijke zwaartekrachtfiltersysteem.

Het is een verstandige manier om te stoppen met het verbruiken van flessenwater en zo bij te dragen aan het verminderen van het verbruik van plastic, en dus aan de bescherming van het milieu.


Het is zeer efficiënt en vervult dezelfde functies als wasmiddelen.
Natuurlijk rubber, het bevat keramische balletjes en twee magneten