Voedingssupplement


De producten van het gamma Potential vertegenwoordigen een nieuwe generatie van voedingssupplementen. Zij dragen bij om de natuurlijke functies van het lichaam te herstellen door het zelfhelend vermogen aan te spreken en zodus de natuurlijke functies van het lichaam te herstellen. Zo wordt de goede staat en de goede werking van het organisme gegarandeert.

De ontwikkelde micronutritionele formules zijn gemaakt volgens de functies in hun werking om ze te kunnen voeden in de micro-balans en micro-circulaties die essentieel zijn voor hun functioneren, of om deel te nemen aan hun voeding en dynamisering op de best mogelijke manier wanneer ze al in goede staat zijn. De Potentials reageren niet alleen op de gevolgen van de deregulering, maar ook op de oorsprong ervan.


Het laboratorium Equi-Nutri bestaat sinds 20 jaar en is een belgische cooperatieve in de gezondheidssektor. Deze firma maakt nieuwe produkten voor de alerte klant. De firma is permanent aan het vernieuwen en stelt een uitgebreide gamma in de ‘gemmotherapie‘ : de geconcentreerde glycerinemaceraten zijn op punt gesteld volgens de methode van Dr Pol Henry. Ze zijn biologish met een laag gehalte aan alcohol ( 25% ). Equi – Nutri is ook het eerste laboratorium dat orthomoleculaire producten maakt met hoge therapeutische waarde en optimale bio-beschikbaarheid : de pidolaten.