Bio Colloïdal

FHet laboratorium Bio Colloïdal France werd in 2010 opgericht door Germain en Alain LE BORGNE, chemici en onderzoekers in hart en nieren, en is gevestigd in Château-Gontier, in de regio Mayenne.

Germain lijdt aan een ongeneeslijke ziekte sinds hij 6 jaar was. Deze huidziekte wordt gekenmerkt door het ontstaan van een overhuid die scheurtjes, zweertjes, korstjes en rode vlekken op het lichaam veroorzaakt. Geleid door de ziekte van zijn zoon, ontdekte en testte Alain LE BORGNE colloïdaal zilver. De twee mannen besloten hun krachten te bundelen om colloïdaal zilver te vervaardigen, omdat de resultaten zo overtuigend waren.

Een uniek 100% natuurlijk en geconcentreerd productieproces

  • Het fabricageprincipe van colloïdaal zilver is eenvoudig, maar de productie van kleurloos, stabiel en werkzaam colloïdaal zilver is zeer complex.
  • Ons productieproces, dat in het laboratorium werd ontwikkeld, is uniek en 100% natuurlijk. Gebaseerd op jaren van onderzoek en analyse, geeft de productie van colloïdaal zilver door elektrolyse, gecombineerd met state-of-the-art technologie, het product maximale effectiviteit..
  • De term “bio colloïdaal” betekent dat het colloïdaal zilver 100% biologisch beschikbaar is, d.w.z. 100% assimileerbaar.
  • Gedoseerd in 10 ppm of 15 ppm (delen per miljoen) zorgen de producten voor een optimale assimilatie door het lichaam. Boven 15 ppm verliest het colloïdaal zilver zijn werkzaamheid door het verschijnen van grotere zilverdeeltjes.
  • De producten worden verpakt in amberkleurige glazen flessen van farmaceutische kwaliteit, waardoor een hoge mate van stabiliteit op lange termijn wordt gegarandeerd.