Antheya

De koude verzeping, een respectvol, ecologische, economische, ethische en verantwoorde aanpak!
ANTHEYA is een familiebedrijf gevestigd in Pas-de-Calais. Het is het verhaal van een echtpaar die droomde om terug naar het essentieel te komen.

Anthea heeft voor koude verzeping gekozen en stelt een uitgebreide gamma cosmetica voor: vaste en vloeibare zepen, vaste shampoo, scheerschuim gemaakt met of zonder geitenmelk of zonder dierlijke ingrediënten (compatibel veganistische) en met of zonder biologische etherische oliën De Producten zijn gecertificeerd Nature & Progrès. Ze zijn natuurlijk verrijkt met organische Shea boter en biologische plantaardige oliën Ze zijn zonder palmolie, noch kleurstof, noch conservatoren, noch parfum en zonder parabeen ontwikkelt.

Ze bevatten geen stoffen die voortvloeien uit de petrochemie of vanaf de synthese en zijn niet getest op dieren. De verpakkingen zijn recycleerbaar. De Producten Anthea schept geen water of aarde vervuiling tijdens de fabricage of bij het gebruik ervan.

De biologische, natuurlijke hydraterende en anti-aging geitenmelk uit de Alpen!
Hij is samengesteld met zeer fijne deeltjes voor de huid. Hij bevat vetzuren , aminozuren, mineralen, waaronder calcium, fosfor, magnesium, kalium, selenium, vitamine A (retinol en caroteen), C, D,E, groep B, melkzuur en Ubiquinone (krachtige natuurlijke anti-oxydant).